Over Ons

De Winter & Rijkeboer is al tientallen jaren een vertrouwd adres voor de verzorging van een uitvaart. Jolanda Rijkeboer startte in maart 1989 het bedrijf door een vestiging te openen in Maassluis.

Eigen Rouwcentrum

Een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf was de opening van ons eigen rouwcentrum aan het Prinses Julianaplantsoen in Maassluis in 1998. Een mooi, karakteristiek en  licht gebouw dat over alle faciliteiten beschikt.

Nabestaanden kunnen hier hun overledenen laten verzorgen, opbaren en wanneer zij dat maar willen, bezoeken. In een vertrouwde en rustgevende omgeving kan afscheid worden genomen van hun dierbare. Het rouwcentrum in Maassluis biedt daarnaast de mogelijkheid voor condoleance bezoeken en het houden van de rouwplechtigheid.

Arno de Winter

In Juni 2012 werd het bedrijf overgenomen door de toen 51-jarige Arno de Winter. Een rasechte Maassluizer die, na een loopbaan in de HR-sector, het werk als eigenaar van een bedrijf in de uitvaartverzorging als een ultieme zingeving ervoer. In 2016 wordt de naam gewijzigd in
de Winter & Rijkeboer. Sinds de komst van Arno werd de goede naam van het bedrijf verder uitgebouwd en maakte het bedrijf een gestage groei door. 7 juli 2021 overlijdt Arno na een kort en hevig ziekbed. Het personeel zet de werkzaamheden in de geest en filosofie van Arno voort. Lees hier meer over de filosofie van het bedrijf.

Nadere kennismaking met het team van de Winter & Rijkeboer

De Winter & Rijkeboer heeft acht medewerk(st)ers in dienst, waaronder drie uitvaartbegeleiders en een officemanager.
Met een van de laatstgenoemde vier mensen zult u, bij het melden van een overlijden, vaak als eerste te maken hebben. Tijdens ontvangsten in ons rouwcentrum wordt u geholpen door onze gastvrouwen. Dames die verantwoordelijk zijn voor een goede ontvangst en begeleiding in het rouwcentrum en het bedienen van u en uw genodigden. Dames die als geen ander weten hoe zij met u en uw gasten in deze droevige omstandigheden moeten omgaan.

Natalie Pino
Natalie PinoUitvaartbegeleidster
“Ik wil families, die net iemand verloren hebben, gerust stellen en ontzorgen.
Ze hebben immers al genoeg aan hun hoofd.”
Danny Nagtegaal
Danny NagtegaalOfficemanager
“Ik regel achter de schermen alle zaken.
Onze uitvaartbegeleiders kunnen hierdoor al hun tijd en aandacht besteden aan de families.”