Over Ons

De Winter & Rijkeboer is al tientallen jaren een vertrouwd adres voor de verzorging van een uitvaart. Jolanda Rijkeboer startte in maart 1989 het bedrijf door een vestiging te openen in Maassluis.

Eigen Rouwcentrum

Een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf was de opening van ons eigen rouwcentrum aan het Prinses Julianaplantsoen in Maassluis in 1998. Een mooi, licht gebouw dat over alle faciliteiten beschikt.

Nabestaanden kunnen hier hun overledenen laten verzorgen, opbaren en wanneer zij dat maar willen, bezoeken.  In een vertrouwde en rustgevende omgeving kan afscheid worden genomen van hun dierbare.
Het rouwcentrum in Maassluis biedt daarnaast de mogelijkheid voor condoleance bezoeken en het houden van de rouwplechtigheid.

Arno de Winter komt, Jolanda Rijkeboer vertrekt

In Juni 2012 werd het bedrijf overgenomen door de toen 51 jarige Arno de Winter. Een rasechte Maassluizer die, na een loopbaan in de HR sector, het werk als eigenaar van een bedrijf in de uitvaartverzorging als een ultieme zingeving ervaart.
De naam Rijkeboer was een vertrouwde en gevestigde naam in Maassluis en omgeving. Dat het bedrijf in 2012 werd voortgezet onder de naam Rijkeboer en de Winter was op dat moment dan ook een logische keuze.
Inmiddels heeft het bedrijf, met Arno de Winter als directeur, de goede naam verder uitgebouwd en is een gestage groei gerealiseerd.
Tijd om in 2016 de naam te wijzigen in De Winter & Rijkeboer.

Nadere kennismaking met het team van de Winter & Rijkeboer

De Winter & Rijkeboer heeft acht medewerkers in dienst, waaronder twee uitvaartbegeleiders en een officemanager.
Met een van deze drie mensen zult u, bij het melden van een overlijden, vaak als eerste te maken hebben. Tijdens ontvangsten in ons rouwcentrum wordt u geholpen door onze gastvrouwen. Dames die verantwoordelijk zijn voor een goede ontvangst en begeleiding in het rouwcentrum en het bedienen van u en uw genodigden. Dames die als geen ander weten hoe zij met u en uw gasten in deze droevige omstandigheden moeten omgaan. Lees meer

Arno de Winter
Arno de WinterEigenaar-directeur en uitvaartbegeleider
“Aandacht en tijd voor de families, een goed en eerlijk advies en transparantie over de kosten. Dat is onze bedrijfscultuur.”
Natalie Pino
Natalie PinoUitvaartbegeleidster
“Ik wil families, die net iemand verloren hebben, gerust stellen en ontzorgen.
Ze hebben immers al genoeg aan hun hoofd.”
Danny Nagtegaal
Danny NagtegaalOfficemanager
“Ik regel achter de schermen alle zaken.
Onze uitvaartbegeleiders kunnen hierdoor al hun tijd en aandacht besteden aan de families.”