Arno de Winter, grondlegger van het nieuwe de Winter & Rijkeboer Uitvaartverzorging, overleden.

juli 2021

In Juni 2012 nam de toen 51-jarige Arno de Winter het uitvaartbedrijf over van Jolanda Rijkeboer. Een bedrijf dat al sinds 1989 gevestigd was in Maassluis. In 1998 werd het inmiddels bekende en karakteristieke uitvaartcentrum aan het Julianaplantsoen geopend.

Arno was een rasechte Maassluizer. Na zijn loopbaan in de HR-sector ervoer hij het werk, als eigenaar van een bedrijf in de uitvaartverzorging, als ultieme zingeving. Het werk was hem dan ook op het lijf geschreven.
Sinds zijn komst heeft het bedrijf de goede naam verder uitgebouwd.
Hij heeft een eigen, unieke, stempel op de bedrijfsvoering gedrukt, die door alle personeelsleden wordt omarmd. Uitspraken van Arno: “De enigen, die echt aan alles moeten denken, dat zijn wij – De families moeten zich bij ons compleet ontzorgd en geborgen
voelen – Het moet kloppen tot in de details” , worden als leidraad voor het werken gezien door alle personeelsleden.
De dikke map met kaarten, brieven en e-mails die hij bewaarde zegt veel.
“Het verschil! Je bent een vakman en een prachtmens”, “Je hebt mij en mijn gezin zo goed begeleid en voorbereid”. “Ik denk terug met een goed gevoel en dat blijft MIJN herinnering”.
Geen wonder dat het bedrijf sinds de komst van Arno een gestage groei heeft doorgemaakt.

Helaas is Arno, op veel te jonge leeftijd, na een kort en hevig ziekbed, op 7 juli 2021 overleden. Zijn wens is dat het bedrijf in zijn geest en filosofie wordt voortgezet. Een wens die door zijn personeelsleden met hart en ziel zal worden ingevuld.

Meer lezen over Arno en het bedrijf? Klik hier