Na het overlijden, tot het moment van de uitvaart, wordt uw dierbare opgebaard. Dat kan thuis, of in ons rouwcentrum aan het Prinses Julianaplantsoen in Maassluis.

Kiest u voor ons rouwcentrum, dan doen wij er alles aan de nabestaanden een vertrouwde en rustgevende omgeving te laten ervaren. Het afscheid nemen gaat op de manier zoals u dat wenst. Dat kan, doordat u bijvoorbeeld tot de uitvaart wat vaker langs komt, maar het afscheidnemen kan ook in kleine kring, waarbij u met elkaar om de kist met uw dierbare zit. U kunt dat het moment nog persoonlijker maken door bijvoorbeeld een zelfgemaakte mozaïek of schilderij die de overledene gemaakt heeft naast de kist te plaatsen. Natuurlijk heeft u daarbij de gelegenheid een kopje koffie, thee of iets anders te gebruiken, net wat u wilt. Als u grotere aantallen mensen de gelegenheid wilt geven afscheid te nemen, biedt ons rouwcentrum goede mogelijkheden voor een condoleance bezoek. Dat geldt ook voor de uitvaartplechtigheid en eventueel het condoleance bezoek erna.